tiistai 25. kesäkuuta 2013

Olisi taas asiaa Mikko Mäyrälle

Hei Mäyris, 
sallinet tämän tuttavallisen nimityksen, olemmehan jo vanhat tutut.
Muistatko sen kirjeen, jonka minulta viime kesänä sait?
No tässä muistisi virkistämiseksi siitä pätkä:


"Hyvä Mikko Mäyrä,

tuntuu tietysti ihan hyvältä, että olet todennut, että meidän pihalla on mukava viettää öitä.

Olet kaivellut melko lailla kärhöjen ja mustaherukkapensaan ympärillä. Ja se koiruoho taitaa kuolla, kun niin syviä kaivauksia olit tehnyt sen juuriston ympärillä.

Jos jatkossa tekee mieli ottaa touhujen välillä nokoset, niin et rojahtaisi niiden raparperien päälle nukkumaan. Siinä ihan vieressä on mukavaa nurmikkoa, missä köllötellä.

Ja kulkisitko polkuja pitkin, ne on ihan kivoja ja siistejä polkuja. Näin sinut eilen vähän ennen puoltayötä kun oikaisit siitä mehitähtialueen poikki. Sinulla taitaa olla sen verran painoa, että siinä oli muutama mehitähti mennyt rikki.

Ennen kaikkea jos suunnitelmissasi on laajentaa kaivostoimintaasi, niin pysy siellä peräpuutarhassa tai siirry naapurin metsän puolelle, mutta älä tule akileijapenkkien lähellekään. .....pysy erossa akileijoistani!!!

Muuten, hyvä Mikko Mäyrä, voisimmeko me auttaa sinua jotenkin? Oletko hukannut jotain? Luuletko, että se on piilossa pihallamme? Me emme ainakaan ole mitään aarretta mihinkään kärhö- tai muuhunkaan kumpuun piilottaneet, niin että voit ihan hyvin lopettaa kaivauksesi!"


Viime kesä meni sitten hyvin siinä suhteessa, että pysyit kaukana akileijoistani, kiitos siitä.  Mutta mitä tämä nyt taas on, olet käynyt kaivelemassa parin metrin päässä lähimmästä akileijapuskasta???

Nyt olit mm. laventelin kaivanut kokonaan ylös, tunsitko sen ihanan tuoksun?

Kuule, voitaisko sopia niin, että jätät nyt puutarhamme rauhaan?! 
Jos tykkäät etsintäleikeistä, niin sitten kun lomani alkaa, voin auttaa Sinua. Voin piilotella enemmän tuonne metsän puolelle kaikenlaisia aarteita kaivelemistasi varten. Voin aloittaa vaikka kamerastani, joka on alkanut temppuilemaan. Tai mitä tykkäisit purkillisesta meheviä lehtokotiloita?

Ole siis kiltti Mäyris, ja älä tule akileijojen lähelle!
Leikkimisiin, tuolla kauempana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.