keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hurmaavat viettelijättäret valloittavat estraadin!Tänään ilmestynyt ViherPiha -lehden nro 3/2013 kertoo etukäteistietona, että seuraavassa lehden numerossa esitellään akileijoja!


Tältä näyttää tämänpäiväinen lehti.

7 kommenttia:

 1. Oi kun kiva! Toivottavasti siihen on haastateltu alan asiantuntijaa kuten sinua ;-) Kivakiva! Lehdistä nyt saakin hakea kevättä, kun ulkona sitä vain ei näy kuuluvan. Mutta kyllä se tulee... joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, kuka sitä sitten on alan asiantuntija, en tiedä, varmaan kaikki omalla tavallaan...

   Toden totta usko kevääseen välillä horjuu!

   Poista
 2. Akileijat ovat nyt suosittuja, hyvä hyvä! Maanantaina selailin kaupassa paria puutarhalehteä miettiessäni kumman ostaisin. Uudessa Koti ja puutarha -lehdessä on usean sivun mittainen artikkeli akileijoista otsikolla Huoleton villikko. Arvaapas, mikä lehti lähti mukaani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hyvä tietää tuokin lehti,
   no, oliskos nuo Huolettomat villikot päässeet mukaasi?!

   Poista
  2. Ei tainnut olla kovin vaikeaa arvata oikein ...

   Juttu lienee ruotsalaista alkuperää, mutta akileijan kannalta maillamme ei taida suuria eroja olla.

   Poista
  3. Samaa tulin tänne kans kertomaan, tuosta Koti ja puutarha -lehdestä. Ihania kuvia :-) (juttua en ole vielä lukenut, mutta jo siitä ilosta voi maksaa että saa katsoa ihania kukkakuvia :-D)

   Poista
  4. Minä luin jutunkin muutama päivä sitten, ja siinä oli jotain uutta asiaakin, joten myöhemmin teen siitä tekstin blogiinikin. Jutussa oli mm. sievä kuva siitä kiistanalaisesta nukkeakileijasta.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.