lauantai 16. kesäkuuta 2012

Avoin kirje Mikko Mäyrälle

Hyvä Mikko Mäyrä,


tuntuu tietysti ihan hyvältä, että olet todennut, että meidän pihalla on mukava viettää öitä.


Olet kaivellut melko lailla kärhöjen ja mustaherukkapensaan ympärillä. Ja se koiruoho taitaa kuolla, kun niin syviä kaivauksia olit tehnyt sen juuriston ympärillä.


Jos jatkossa tekee mieli ottaa touhujen välillä nokoset, niin et rojahtaisi niiden raparperien päälle nukkumaan. Siinä ihan vieressä on mukavaa nurmikkoa, missä köllötellä.


Ja kulkisitko polkuja pitkin, ne on ihan kivoja ja siistejä polkuja. Näin sinut eilen vähän ennen puoltayötä kun oikaisit siitä mehitähtialueen poikki. Sinulla taitaa olla sen verran painoa, että siinä oli muutama mehitähti mennyt rikki.


Ennen kaikkea jos suunnitelmissasi on laajentaa kaivostoimintaasi, niin pysy siellä peräpuutarhassa tai siirry naapurin metsän puolelle, mutta älä tule akileijapenkkien lähellekään. Tämä on ennakkovaroitus. Tämä on vakava varoitus! Sillä jos sen teet, niin en tiedä millaisia aggressioita sisimmästäni oikein löydän.
Toistan, pysy erossa akileijoistani!!!


Muuten, hyvä Mikko Mäyrä, voisimmeko me auttaa sinua jotenkin? Oletko hukannut jotain? Luuletko, että se on piilossa pihallamme? Me emme ainakaan ole mitään aarretta mihinkään kärhö- tai muuhunkaan kumpuun piilottaneet, niin että voit ihan hyvin lopettaa kaivauksesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.